Bivši kapiten Zvezde poklonio sat od 10.000 evra Sinanu Sakiću, pa ga tražio nazad!

Kada se otreznio, Slavoljub Đorđević je shvatio šta je uradio i poludeo je jer taj sat za njega ima veliku sentimentalnu vrednost. Pozvao je pevača, a Sinan mu je rekao da je je sat već prodao za 800 evra

  • 21

Slavoljub Đorđević, bivši kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda, zaneo se tokom žurke na jednom splavu na kojem je pevao Sinan Sakić, i dobro "podgrejan" alkoholom, skinuo sa ruke sat "IVC Šafhauzen" vredan 10.000 evra i poklonio ga Sinanu!

Međutim, narednog jutra se pokajao, i od popularnog pevača tražio sat nazad, ali uzalud, jer Sakić je vredan poklon već prodao! 

- Slavoljub je bio na privatnoj proslavi jednog biznismena na kojoj je pevao Sinan. On je malo više popio i stalno je čašćavao muziku. Te noći je Sakić od njega dobio 5.000 evra bakšiša. Kada više nije imao dinara u džepu, skinuo je sa ruke sat i poklonio mu ga. Sinan u prvi mah nije želeo da uzme, ali je Đorđević insistirao - navodi izvor blizak fudbaleru i dodaje:

- Kada se sutradan otreznio, Slavoljub je shvatio šta je uradio i poludeo jer je Sinanu poklonio sat koji za njega ima veliku sentimentalnu vrednost. Pozvao je pevača, ali već je bilo kasno. Sinan mu je rekao da je je sat već prodao i ubeđivao je Slavoljuba da je za njega dobio 800 evra. Đorđević mu je nudio mnogo veću sumu samo da ga otkupi, ali Sakić je ponovio da ne može sad da traži sat nazad kada ga je on već prodao.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markoss

    9. septembar 2014 | 13:05

    slavoljube otici ces iz sela ali selo iz tebe nece nikad

  • Milan

    9. septembar 2014 | 14:08

    Bolje da je te pare dao za neko bolesno dete...

  • Majalena

    9. septembar 2014 | 12:57

    Kako je uopste mogao da uzme sat?Svasta.Jos ga brze bolje prodao.E pa cudo.Pi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA