FEJK ESTRADA: Ove zvezde su optuživali da nose lažnu garderobu, torbe, cipele... (FOTO) (VIDEO)

Predstavljamo vam Top 9 estradnih ličnosti za koje se spekulisalo da su posetioci šanera i šnajdera. Na vama je da prokomentarišete kojoj zvezdi to pristaje, a kojoj ne

  • 33

Trend 21. veka je, u najmanju ruku, bogatstvo koje pršti na sve strane. Postalo je "IN" hvaliti se jahtama, avionima, ostrvima, dijamantima, kamionima, firmiranim krpicama, torbama i cipelama.

Uz ekspanziju društvenih mreža i javne ličnosti su počele da se utrkuju koja će pokazati "više, lepše, originalnije, bolje". I, kako svetska estrada, tako i naša. Zašto bi naše pevačice i starlete zaostajale za svetskim? To nikako ne sme da se dozvoli.

Nema veze što bar 80 odsto estrade ima neospornu veštinu da od fejka napravi takozvani original. A opet, neke pevačice su firmiranu torbu videle samo u katalogu.

Čast onima koji pošteno zarađuju i sebi mogu da priušte Luj Viton, Guči, Birkinku, Zanoti cipele i ostale favorite ženskog pola.

Predstavljamo vam TOP 10 pevačica za koje se spekulisalo da su posetioci šanera i šnajdera. Na vama je da prokomentarišete kojoj zvezdi to pristaje, a kojoj ne.

Prvi i najpoznatiji primer jeste Dara Bubamara, koju su službenici na ciriškom aerodromu navodno kaznili s 5.000 švajcarskih franaka, jer su utvrdili da ima lažne Luj Viton kofere. Pevačica je odmah premestila garderobu u kese i od blama nije mogla da se pomeri.

Ovo se desilo zato što su čelnici čuvenog brenda još pre nekoliko godina javno obznanili da će sve one koje primete da imaju lažnjake s njihovim znakom hapsiti ili novčano kažnjavati.

Našu, ali i svetsku zvezdu Lepu Brenu za koncertnu turneju 2009. pod nazivom "Uđi slobodno" oblačio je dvojac Dolče i Gabana. Brena je tad dobila garderobu u vrednosti od 100.000 evra.

Ipak, po kuloarima se pronela priča da je vlasnica "Grand produkcije", u stvari, sve svoje krpice šila kod jedne od tri najpoznatije šnajderke u gradu, koje prave fejk krpice identične originalima.

Brena nikad nije komentarisala ove priče i nastavila je da niže uspehe na svim poljima.

Kad smo već kod šnajderki koje u Beogradu, veoma diskretno, po mnogo povoljnijim cenama šiju lažnjake, u istom kontekstu se pominjala i Goca Božinovska.

Iako pevačica, po mišljenju javnosti, ne nastupa kao pre, mogla je da izdvoji preko 5.000 evra za garderobu koju je oblačila u jednom rijalitiju.

Mnogi u ovu priču nisu poverovali, budući da se Goca godinama unazad dovodi u vezu s fejk garderobom.

Pevačica je nekoliko puta demantovala takve priče.

Uz pomen nošenja fejk stvari dovode se i Boki 13, Goga Sekulić i Tanja Savić.

Makedonski šoumen poznat je po ekstravagantnim komadima odeće i obuće, ali je nebrojeno puta bio u svađi s mnogim poznatim ličnostima koje su ga nazivale "kraljem fejka".

Goga Sekulić i Tanja Savić su svoju omiljenu torbu nosile nekoliko puta zaredom. Bile su optužene da je lažna, a navodno su postojali i dokazi za to.

Proteklih godina, među cicama s javne scene omiljena je "Birkinka". Torba koja košta basnoslovno mnogo i ne mogu je priuštiti dame "iz običnog sveta", može se kupiti za par stotina evra. Original poseduje Bojana Rajić, koju su protekle godine napale srpske starlete, poručivši joj da je "kenjatorka fekalović".

Bivša manekenka ih je tužila.

Sve u svemu, domaćim cicama je mnogo isplativije da daju 10 puta manje novca za stvar koja je kao original, iako nije.

Ako na stranu stavimo da u državi u kojoj je prosečna plata oko 300 evra zaista nije potrebno kupovati, niti prikazivati torbe, odeću i cepele koje koštaju 5.000 evra, ostaje nejasno zašto se poznate ličnosti hvale kopijama.

Ko je, po vašem mišljenju, kraljica, a ko kralj fejk stvari u Srbiji?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MilosV04

    9. septembar 2014 | 21:27

    Karleusa i da kupuje kod kineza izgledala bi kao milion dolara. Žena zna da se obuče i tačka.

  • Joka

    9. septembar 2014 | 21:55

    Pa kad su im lazne usne, grudi, zadnjica zasto bi nosile originale. ...ma gluposti zive...

  • Hm

    9. septembar 2014 | 23:17

    Da se ne lazemo od pevacica koje mogu da izdvoje velike svote novca na original torbe i cipele su: Dragana Mirkovic(mada ne znam koliko to nju zanima,a iskreno i nema bas stila),Emina Jahovic(ona ima skoro savrsen stil odevanja). Mislim da su Dragana i Emina u finansijskom smislu najace. Zatim Brena(koja ima mnogo love,ali nju bas ne zanima da trosi toliki novac na torbe,mozes mislit),naravno Ceca,Severina,JK. Mislim da ove pevacice mogu sebi to da priuste. A Emina i Dragana su se bogato udale,da se ne lazemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA