POVRATAK U ZLATNE OSAMDESETE: Poslušajte novu verziju velikog hita "Riblje čorbe"! (VIDEO)

Proslavljena grupa je, za potrebe jednog kratkometražnog filma, ponovo snimila pesmu "Vidiš da sam gadan kad sam tebe gladan" koja je originalno objavljena na drugom albumu "Pokvarena mašta i prljave strasti" (1981)

  • 2

Bend "Riblja čorba" priredio je veliko iznenađenje obožavaocima snimivši, posle 33 godine, drugu verziju jednog od velikih hitova iz slavne, prve faze rada, "Vidiš da sam gadan kad sam tebe gladan". Bora Đorđević i ekipa su staroj "rokačini" sa drugog albuma "Pokvarena mašta i prljave strasti" udahnuli novi život za potrebe jednog kratkometražnog (20 minuta), nekomercijalnog filma o kom ostale informacije još uvek nisu poznate.

Ovakav potez je prilično neuobičajen za "Čorbu", pošto Bora ne voli da stare pesme "oblači u novo odelo". Sigurno neće izostati komentari sa poređenjem tadašnjeg njegovog namerno promuklog glasa i sadašnjeg, energije, ali fanove, bez sumnje, raduje što je bend bar u studiju "isprašio" pesmu koju dugi niz godina ne izvodi na koncertima.

Podsetimo se i kako zvuči originalna verzija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA