EKSKLUZIVNO: Evo šta je Karleuša radila u Parizu! (FOTO)

- Mene je, po ko zna koji put, Luvr ostavio bez daha, kao i čuveni Ajfelov toranj, pored kog sam uradila i editorijal fotografija. Bili smo smešteni na samom Trokadero skveru, tako da smo bili u srcu Pariza. Ovo su momenti koji nama, kao porodici, puno znače - kaže za Telegraf pevačica

  • 55

Jelena Karleuša posetila je Grad svetlosti i održala koncert u čuvenom pariskom klubu, koji je bio tesan da primi sve njene fanove.

Dan posle, pridružile su joj se ćerke Atina i Nika koje su tog dana napunile pet, odnosno šest godina.

Kao rođendanski poklon mame i tate, koji se pevačici pridružio dan kasnije, zbog obaveza sa reprezentacijom i utakmice protiv Francuske, devojčice su dobile provod u Diznilendu, nadomak Pariza.

- Razmišljala sam šta bi bilo to što bi se razlikovalo od svih prethodnih rođendana naših ćerki. Diznilend je svakako mesto koji želi da poseti svako dete, tako da smo Duško i ja odlučili da im ovaj rođendan ostane u nezaboravnom sećanju. Diznilend je bukvalno predivna bajka na javi, a Atina i Nika su bile neizmerno srećne. Nikad ih nisam videla tako uzbuđene. Duškov i moj životni prioritet je njihova sreća - kaže za Telegraf pevačica i dodaje:

- Naravno, pored njih smo i mi uživali u neverovatnim Dizni avanturama i ludim vožnjama. Pored ovog zabavnog parka, naredne dane smo iskoristili za obilazak znamenitosti Pariza, šetnjama pored Sene, porodičnim ručkovima i večerama u nekom od najpoznatijih restorana. Mene je, po ko zna koji put, Luvr ostavio bez daha, kao i čuveni Ajfelov toranj, pored kog sam uradila i editorijal fotografija. Bili smo smešteni na samom Trokadero skveru, tako da smo bili u srcu Pariza. Ovo su momenti koji nama, kao porodici, puno znače, jer smo dosta razdvojeni zbog Duškovih i mojih poslovnih obaveza. Sve u svemu, doživeli smo bajku, a Atina i Nika prelepe uspomene - završava Džej Kej.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tesla

    10. septembar 2014 | 12:23

    Ona izgleda kao klaun u tom gradu jer ljudi nisu optereceni sa garderobom kao nas narod vec sa vaznijim stvarima.

  • Cobi

    10. septembar 2014 | 12:26

    Dal te nije bilo sramota da setas u ovoj haljini po gradu i kupujes da jedes?

  • Ivica

    10. septembar 2014 | 13:13

    Boze koliko umetnosti na jednom mestu, sta bih mogla da uradim sad? Hmm....ah, pa da - SLIKACU SE GOLA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA