Seka: ''Folk'' nema veze sa mojim životom!

''Onaj ko je to rekao izmišlja,'' kaže pevačica demantujući priče kako je scenario za novu seriju rađen na osnovu njenog iskustva na estradi.

  • 0

Pevačica Seka Aleksić oštro je demantovala pisanje pojedinih medija da radnja iz TV serije ''Folk'', ima veze sa njenim životom. Pilot epizoda nove serije koja je prikazana u subotu na TV Prva, izazvala je veliko interesovanje javnosti, a lik devojčice koja pevajući po vašarima izdržava roditelje i sebe mnogi su odmah poistovetili sa Sekom Aleksić.

‘’ ‘Folk’, to apsolutno nema nikakve veze sa mojim životom. Negde sam pročitala da je scenario rađen po meni, što je takođe netačno! Moj lik i delo nemaju nikakve veze sa pomenutom serijom. Onaj ko je to rekao izmišlja i verovatno mu znači da se za moje ime vezuju te priče. Ja jesam imala ponudu da se u toj seriji pojavim i tražila sam određene uslove koje režiser i TV Prva verovatno nisu mogli da ispoštuju, jer mi nisu javili da li im to odgovara ili ne,’’ napisala je Seka na svom Fejsbuk profilu.

Inače, javnosti je poznato da je Aleksićka nekada živela sa majkom u vrlo teškim uslovima, što se ne poklapa sa scenarijem pomenute serije.

(Tekst: Mladen Mitrić/Izvor: Fejsbuk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA