LJUBAVI, IPAK DA VIDIMO KO ŠTA IMA: Detalji predbračnog ugovora Anđeline i Breda!

Čini se da su advokati nagovorili Anđelinu da u ugovor uključi i klauzulu o preljubi zato što je Bred bio u braku s Dženifer Aniston kada je ušao u vezu s njom

  • 5

Jedan od najslavnijih holivudskih parova Anđelina i Bred Pit, nedavno su se venčali a prethodno potpisali i milionski predbračni ugovor.

U slučaju da Brad prevari Anđelinu s drugom ženom, ona će dobiti starateljstvo nad decom. To je tek jedna od vrlo zanimljivih klauzula iz predbračnog ugovora slavnog para, prenosi Dnevnik.hr.

Par je težak 425 milioa dolara i dogovoreno je kako će svako, u slučaju razvoda, uzeti ono što je u brak i doneo. Novac koji su zaradili dok su bili u braku uplatiće se u fondove njihove dece.

Osim što su potpisali predbračni ugovor, napisali su i testamente u kojima većinu novca nasleđuju njihova deca. Drugi deo novca ide sirotištima iz kojih su usvojili decu. Osim toga, glumica je osigurala novac za istraživanje raka dojki.

Čini se da su advokati nagovorili Anđelinu da u ugovor uključi i klauzulu o preljubi zato što je Bred bio u braku s Dženifer Aniston kada je ušao u vezu s njom. A ako je to napravio jednom, ko može tvrditi da to neće napraviti i drugi put!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пацијент

    11. septembar 2014 | 23:11

    Анџелина одвратна си. Изгледа као да си изашла из Патолошког института.

  • Onika

    12. septembar 2014 | 00:37

    Cist racun - duga ljubav.

  • Caki

    12. septembar 2014 | 10:45

    Ne treba nju niko da nagovata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA