NA CRNOJ LISTI: Ceca je za Amerikance terorista!

- Tražila sam 2012. vizu, imala sam zakazanu turneju u SAD, ali su me odbili bez ikakvog objašnjenja. Čula sam posle da me u ambasadi vode kao nekakvog teroristu! Verujem, ipak, da je to slučajna greška koja pre ili kasnije mora biti ispravljena - izjavila je popularna pevačica

  • 25

Pevačica Ceca Ražnatović se već 11 godina nalazi na "crnoj listi" američke ambasade u Beogradu i u njihovoj evidenciji se, kako navodi "Informer", vodi kao "opasan terorista"!

Prema nezvaničnim informacijama, Ceca se na listi nepoželjnih nalazi od 2003. kada je hapšena u akciji "Sablja" i u ambasadi Amerike zavedena je pod šifrom 410 koja označava "terorizam i terorističke grupe" i sve dok je tako ona neće moći da dobije vizu za SAD.

- Tražila sam 2012. vizu, imala sam zakazanu turneju u SAD, ali su me odbili bez ikakvog objašnjenja. Čula sam posle da me u ambasadi vode kao nekakvog teroristu! Verujem, ipak, da je to slučajna greška koja pre ili kasnije mora biti ispravljena. Čula sam sve i svašta, ali mi najverovatnije zvuči da sam na ovu listu došla zbog jednog moćnog političara po čijem sam nalogu 2003. i uhapšena. U svakom slučaju, pre "Sablje" nisam imala problema sa dobijanjem američke vize. Nekoliko puta sam putovala u Ameriku i sve je bilo okej, sve dok se neko nije setio da mi se i na taj način sveti - izjavila je Ražnatovićeva.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    13. septembar 2014 | 12:12

    Amerikanci su najveci teroristi na ovom svetu!

  • Kristijan

    13. septembar 2014 | 15:30

    E oni pričaju o terorizmu hahahah

  • Zoran

    13. septembar 2014 | 10:46

    toliko o amerikancima i o njihovoj politici. pevacica i ruski zvanicnici su terosisti. objektivnost im je uvek bila "jaca" strana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA