KRALJEVSKI RAZVOD: Kraj braka princa Čarlsa i Kamile!

Britanski tabloid "Gloub" navodi da je do razilaženja došlo zbog svađe između Kamile i njene svekrve, britanske kraljice Elizabete II

  • 0

Princ Čarls i Kamila Parker Bouls se razvode, tvrdi britanski tabloid Gloub. Vest o razvodu britanskog prestolonaslednika i njegove dugogodišnje partnerke, s kojom se oženio 2005. godine, treba primiti sa velikom dozom rezerve, jer je list i prošle godine najavljivao bračni brodolom budućeg kralja.

Magazin Gloub navodi da je do razilaženja došlo zbog svađe između Kamile i njene svekrve, britanske kraljice Elizabete II.

- Prema našim informacijama, kraljica Elizabeta stoji iza ovog razvoda, koji se drži u strogoj tajnosti - ističe britanski tabloid, dodajući da supružnici vode nemilosrdnu bitku oko podele Čarlsove imovine koja se procenjuje na 300 miliona dolara.

Prema pisanju lista, razvod je razlog što se Čarls i Kamila više ne pojavljuju zajedno u javnosti uprkos brojnim obavezama u godini kraljičinog jubileja.

Čarls i Kamila su se venčali nakon 25 godina duge i tajne veze. Izvori bliski dvoru tvrde da kraljica nikada nije prihvatila Čarlsovu drugu suprugu.

(A. V. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA