OVO SU NAJLEPŠE SRPSKE DEVOJKE: Predstavljeno 27 finalistkinja izbora za mis (FOTO)

Na zabavi, koja je održana u jednom beogradskom restoranu, uživale su mnoge poznate ličnosti, poput voditeljke Nine Radulović-Lečić, Boška Jakovljevića, Uroša Ćertića i ostalih

  • 7

U beogradskom restoranu "Le Teniza" sinoć je održan koktel povodom finalnog izbora za mis Srbije, koji će biti održan 8. oktobra. Ovom događaju prisustvovao je veliki broj zvanica, među kojima je bilo i poznatih ličnosti.

U veselom i opuštenom ambijentu, mnogobrojnim gostima predstavljeno je 27 najlepših devojaka Srbije, od kojih će njih 22 ući u finalni izbor ovog tradicionalnog takmičenja.

Devojke će se pripremati u čuvenom grčkom letovalištu Porto Karas, a njima će pomagati i čitav tim stručnjaka. Osim predsednice agencije Miss Yu Vesne Davinče, u njemu će biti Doktor Filgud, producent Boris Malagurski, kaskader Uroš Ćertić, dizajnerka Marija Šabić, kreator Bata Spasojević i mnogi drugi.

Kao što smo naveli, finalni izbor za Miss Srbije biće održan 8. oktobra u Pinkovom studiju u Šimanovcima, a ovaj događaj biće uživo prenošen na "ružičastoj" televiziji. Program će voditi Nina Radulović-Lečić, koja je isto prisutvovala koktelu, i još jednom pokazala zašto važi za jednu od najlepših voditeljki u našoj zemlji.

Pored supruge glumca Branislava Lečića, u zabavi su uživali Boško Jakovljević, pevačica Jellena, aktuelna mis Srbije Milica Vukliš, kao i mis Telegrafa Anđelka Tomašević.

Pogledajte galeriju fotografija

(V.Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tata Ikun

    17. septembar 2014 | 06:43

    Šaljite Ninu Radulović, bolja je tri puta od svih finalistkinja!

  • Q

    17. septembar 2014 | 09:55

    Sve su iste

  • jox

    17. septembar 2014 | 01:32

    1,6 i 9 sa desne str kada se gleda...9 ima vezanu kosu,na jednoj slici ima prelep osmeh i nekako je jedinstvena...ostalo nista specijalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA