CECA: Ne smeta mi što Anastasija peva Severinine pesme (VIDEO)

- Ako bude poželela da se bavi profesionalno muzikom, svakako ću je podržati. Ja nema problem s tim. A i po tome se vidi da nisam zavidna i ljubomorna kao koleginica. Moje ćerka sve peva, samo ne moje pesme - rekla je popularna srpska pevačica

  • 0

Pevačica Ceca Ražnatović rekla je da joj ne smeta što njena ćerka Anastasija peva pesme drugih muzičkih zvezda, poput one Severinine "Uno momento" (kako Anastasija Ražnatović peva pesmu "Uno momento od Severine Vučković i grupe "Ministarke", pogledajte OVDE).

Folk zvezda izjavila je da će podržati svoju mezimicu, ukoliko se ona odluči da uđe u muzičke vode.

- Ako bude poželela da se bavi profesionalno muzikom, svakako ću je podržati. Ja nema problem s tim. A i po tome se vidi da nisam zavidna i ljubomorna kao koleginica. Moje ćerka sve peva, samo ne moje pesme - rekla je pevačica za emisiju Ekskluziv.

Ceca je navela što novinari zloupotrebljavaju fotografije njene dece s društvenih mreža i da je ponosna na sina Veljka što je izabrao da će studirati psihologiju.

- Ok, tvoj izbor. Ti ćeš to učiti, ti ćeš se baviti time, ako bude želeo time da se bavi - poručila je svom nasledniku folk zvezda.

Prilog emisije Ekskluziv pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA