Pevačica tvrdila da je lezbejka, a sada pljuje gejeve! (VIDEO)

- Osudila bih svog sina kada bi mi rekao da je homoseksualac jer verujem da pravi muškarci moraju da budu pravi muškarci. Bog ih je stvorio da se razmnožavaju, to je priroda - izjavila je Ruskinja Julija Volkova

  • 3

Pevačica Julija Volkova, koja je kao članica benda ruskog benda t.A.T.u govorila da je lezbejka, i uvek koristila priliku da nagovesti da je u vezi sa svojom koleginicom iz grupe Lenom Katinom, pokazala je svoje pravo lice u intervjuu u kojem je ispričala da bi se odrekla svog sina kada bi joj on rekao da je gej!

- Da, osudila bih svog sina jer verujem da pravi muškarci moraju da budu pravi muškarci. Bog ih je stvorio da se razmnožavaju, to je priroda. Muškarac je za mene potpora, snaga... Ne bih prihvatila gej sina - rekla je Volkova koja je dodala da drugačije misli o lezbejkama.

- Dve devojke zajedno - to nije isto. Lezbejke izgledaju estetski lepše od dvojice muškaraca koji se drže za ruke i ljube.

Na kraju, Julija je izjavu kojom je šokirala sve svoje nekadašnje fanove, završila rečima:

- Želim da kažem da nemam ništa protiv homoseksualaca, samo hoću da mi sin bude pravi muškarac. Verujem da su gejevi još uvek bolji od ubica, lopova i narkomana. Biti gej je ipak malo bolje!

Pogledajte šta je Julija Volkova rekla o gejevima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licimerje

    19. septembar 2014 | 14:41

    Gradila je karijeru na gejevima, uzimala pare zahvaljujuci njihovoj podrsci, a sad ih pljuje; Zabrinut sam za njenu karmu...Ili pak pere svoju proslost da je ne bi zatvorili negde u Sibir - sve u svemu ogavno.

  • DJENKA

    19. septembar 2014 | 15:50

    Ma kao i svi : Kako vetar duva !

  • Ilijev

    19. septembar 2014 | 15:22

    More, ja bi se razmnozavao sa ovom lepoticom :) ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA