Ove seks-bombe imaju najsavršenije grudi na svetu! (FOTO)

Na osnovu specifične formule, plastični hirurg Patrik Maluči je izračunao da najidealnije poprsje imaju Keli Bruk, Skarlet Johanson, Keti Peri, Kejt Midlton, Miranda Ker i Megan Foks

  • 6

Oble, male, velike, prirodne, silikonske - koliko ljudi toliko i omiljenih vrsta grudi, a da se mi ne bismo prepirali, ugledni britanski plastični hirurg Patrik Maluči je napravio formulu na osnovu koje je izračunao da najsavršenije poprsje imaju Keli Bruk, Skarlet Johanson i Kejt Midlton!

Po Malučijevoj računici idealno je ako žena, izraženo u procentima, iznad linije bradavica ima 45, a ispod 55 odsto grudi. A tu je veoma bitan i ugao od 20 stepeni pod kojim su "usmerene" bradavice, i u ovakav proračun se uklapaju i Megan Foks, Keti Peri i Miranda Ker.

Da bismo ilustrovali razlike koje ove cifre znače, navodimo nekoliko primera; Kim Kardašijan ima poprsje sa odnosom 55:45, Britni Spirs 50:50 a Rijana 35:65. Da sve bude još zanimljivije, Malučijevu analizu su portvrdili i rezultati ankete u kojoj je većina od 1.300 ispitanika, za žene sa savršenim grudima izabralo baš Keli Bruk i Skarlet Johanson.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Frigo

    23. septembar 2014 | 16:16

    sigurno ima boljeg pica od mleka: ali sigurno bolje ambalaze nema.

  • degipranjani

    23. septembar 2014 | 17:01

    Kako da znam, koje mi se najviše dopadaju, kada ih pokrivaju?

  • Ana

    23. septembar 2014 | 15:18

    Ko voli balone nek izvoli,ali 3 su moje najletseee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA