SEKSI MISICE: Ovo su najlepše Srpkinje u kupaćim kostimima! (FOTO)

Odmah po dolasku u Porto Karas, devojke su snimale svoje prve editorijale sa profesionalnim fotografima Ištvanom Čekušom (Mađarska) i Sarom Popović, a učestvovale su i u edukativnim radionicama

  • 6

Finalistkinje ovogodišnjeg izbora za mis Srbije 2014. pristigle su juče u Porto Karas gde su počele pripreme za finale, koje će biti održano 8. oktobra, u studiju u Šimanovcima. Sa 22 devojke radi tim stručnjaka, na čelu sa direktorkom kompanije Vesnom de Vinčom.

Odmah po dolasku, devojke su snimale svoje prve editorijale sa profesionalnim fotografima Ištvanom Čekušom (Mađarska) i Sarom Popović, a učestvovale su i u edukativnim radionicama.

Prvi veliki zadatak devojaka, biće izbor za Miss Porto Karasa, koji će biti održan 26. septembra, kada će lokalne zvanice birati koja je od srpskih devojaka, iz ovogodišnjeg izbora, najlepša.

Iako u kompaniji "Miss Yu" još uvek ne žele da otkrivaju detalje i iznenađenja koja spremaju, saznajemo da je ovogodišnja tema spektakla biti posvećena Nadeždi Petrović, heroinama Pprvog svetskog rata, kao i jednom heroju - Amerikancu!

U prelepom kompleksu u Porto Karasu, ekipa će ostati do 3. oktobra, nakon čega se vraća u Beograd i priprema za veliko finale.

U prilogu su fotografije napravljene prilikom samog dolaska u Porto Karas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LonacPoklopac

    23. septembar 2014 | 21:58

    Ja se uvek iznenadim da ima devojaka koje se prijavljuju na ove izbore

  • Ja ja

    24. septembar 2014 | 08:04

    Bila sam prosle godine tamo u ovo vreme kad su bile i kandidatkinje za 2013, ma kakve misice ispod proseka klinke sve do jedne!

  • Mercedes <3

    24. septembar 2014 | 15:47

    Pogledajte lica i tela naizmenicno ima mnogo faca koje su lepse, ne kazem ja da su ruzne ali samo da ima mnogo lepsih cura koje bi trebalo da nose Miss titulu :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA