O njenim grudima su maštali svi Jugosloveni, a ona sada izgleda još bolje! (FOTO) (VIDEO)

Ako postoji spot kojeg se svi sećaju, to je sigurno Sabrinin video za hit "Boys, Boys, Boys", a 26 godina kasnije, prsata Italijanka je i dalje seks-bomba

  • 8

Svi koji imaju više od 30 godina, sigurno se sećaju Sabrine, možda ne njenog imena, ali njenih "skačućih" ogromnih grudi iz spota za numeru "Boys, Boys, Boys", sigurno da!

Italijanska pevačica sada ima 46 godina i izgleda kao avion, po mnogima čak i bolje nego davne 1988. kada je golišava crnka totalno zaludela Jugoslovene koji su mesecima sanjali njeno poprsje!

U doba kada su postojala tri TV kanala, svako prikazivanje spota u kojem seksi Italijanki u nekoliko navrata ispadaju grudi iz bikinija, predstavljalo je pravi praznik i obeležilo je detinjstvo tadašnjih klinaca. A da vas podsetimo, to je izgledalo ovako:

Pre ovog hita, Salerno je na velikoj sceni debitovala singlom "Sexy Girl" kojim je privukla veliku pažnju:

Od pomame koja je za njom vladala krajem osamdesetih, prošlo je 25 godina, Sabrina je u međuvremenu objavila sedam albuma, radila u pozorištu i kao TV voditeljka.

Pre četiri godine, ona je zajedno sa još jednom seks-bombom iz osamdesetih, Samantom Foks, snimila obradu velikog hita "Call Me" grupe "Blondie":

A da godine nisu naudile Sabrini najbolje pokazuju fotografije koje ona svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • notorious

    24. septembar 2014 | 15:55

    Hvala Žiki Šarenici što je pustao Sabrinin spot u jutarnjem programu subotom!

  • Jana

    24. septembar 2014 | 18:16

    To je melem za oči i dan danas. Tada, jer je bila retkost pokazivati si*e a danas jer je sve silikonsko. Naduvana usta i si*se. Prirodno je najlepše.

  • Zak

    24. septembar 2014 | 17:30

    Da, da, i ja ga se secam iz jutarnjeg programa. Obicno je isao pre crtanog posle kog sam kretao u skolu - 1. razred.. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA