"Lasta" zatvara sezonu Matinea!

Na poslednjem Matineu u sezoni 2014. muziku će puštati ZWEIN i John Jogurt, a splav će nastaviti da radi ostalim danima do sredine oktobra

  • 0

Ovog vikenda, u nedelju 28. septembra od 18 časova počinje poslednji Lastin Matinee ove godine, čime će sezona ovih žurki na kojima su u toku leta gostovali Dejvid Morales, Andre Krom, Vanila Ejs, Funkerman, Andre Oliva, Dimitri From Paris, The Shapeshifters i Migel Kempbel biti zvanično gotova. Na poslednjem Matineu u sezoni 2014. muziku će puštati ZWEIN i John Jogurt, a splav će nastaviti da radi ostalim danima do sredine oktobra.

Lasta i ove nedelje program počinje sa četvrtkom kada će na Lasta Goes Hip-Hop žurki muziku puštati Ike I BYP_; petak je rezervisan za Love Boat žurku gde će se za miks-pultom naći Nenad Jovanović, Danijel Čehranov i Goran Starčević, dok će u subotu na Summer Nights & River Lights žurki muziku puštati Peppe i Groovyman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA