SAŠA POPOVIĆ: Cecu bih uzeo iz Pinkovih zvezda, Ivan Ivanović je sjajan!

- Ceca je već nekoliko puta bila član žirija u "Zvezdama Granda", naša je dobra drugarica i mnogo je volimo - rekao je direktor "Grand" produkcije

  • 0

Direktor "Grand" produkcije Saša Popović izjavio je da bi iz takmičenja "Pinkove zvezde" uzeo pevačicu Cecu Ražnatović za žiri "Zvezda Granda".

- Ceca je već nekoliko puta bila član žirija u "Zvezdama Granda", naša je dobra drugarica i mnogo je volimo - rekao je Popović za "Alo!" i potom objasnio zašto je uzeo Anu Bekutu za emisiju koja se sada emituje na televiziji "Prva":

- Ana Bekuta je vrstan umetnik, pevačica sa izvanrednom karijerom, veoma uvažena od strane svih koji u svetu muzike znače nešto. Da ne govorim o poštovanju i ljubavi koju ima od celokupne javnosti - naveo je on.

Saša Popović je rekao da ima dobar odnos sa voditeljom Ivanom Ivanovićem.

- Ivan je jedan sjajan momak koji je još na početku bavljena ovim poslom shvatio kako stvari funkcionišu na medijskoj i javnoj sceni, i drži se tog kursa. Uvek smo bili u odličnim odnosima - istakao je Popović.

(Telegraf.rs/"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA