Evo kako danas izgleda devojčica iz filma "Nataša"! (VIDEO)

Trinaest godina nakon što je odigrala glavnu ulogu u ostvarenju Ljubiše Samardžića, Tijana Kondić (30) kaže da su sve audicije nameštene i da zbog toga nije napravila uspešniju karijeru

  • 9

Tijana Kondić koja se kao sedamnaestogodišnja devojka proslavila 2001. glavnom ulogom u filmu "Nataša" Ljubiše Samardžića, u međuvremenu je potpuno nestala sa scene.

Tijana, koja je u maju napunila 30 godina kaže da se kod nas uloge dobijaju uz pomoć jake veze i političkih veza, kao i da je to razlog zbog kojeg nije napravila ozbiljniju filmsku karijeru.

- Pokušavam da se bavim umetnošću. Volela bih da imam normalan posao i da živim u sredini u koj se angažmani ne dobijaju pomoću političke pozadine ili nepotizma, već kvalitetom. Brojni kastinzi su namešteni i ako nemate vezu, onda ne možete dobiti ulogu - priča Kondićeva i dodaje da je probala da se zaposli i na televizijama, ali bez uspeha.

- Za kastinge sam uglavnom čula ako nekog reditelja slučajno sretnem, ali nikada nisam prošla nijedan kasting za veći film. Konkurisala sam i za nova lica RTS, ali je i taj kasting namešten, pa nisam prošla. Probala sam da se zaposlim i na B92. Srela sam na kastingu jednu staru saradnicu, oduševila se kada me je videla, ali kao i uvek, trebala mi je jaka veza. Nikada mi nije bilo jasno zašto se održavaju kastinzi kada reditelji već unapred znaju ko će im glumiti u filmu - zaključila je Tijana Kondić.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    26. septembar 2014 | 17:38

    To da su namesteni nije nikakva novost, ali budimo realni, ni ti nisi nikakva glumica..

  • Lol

    26. septembar 2014 | 17:13

    Verovatno je u pravu. Pa kod nas su i konkursi za čistačice namešteni, a kamoli ovo.

  • Mic

    26. septembar 2014 | 18:16

    A ko je njoj namestio da odigra naslovnu ulogu u filmu ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA