Dečko Tamare Eklston bio kriminalac i nasilnik

Omar Kajami pre 18 godina prodavao "roleks" satove i bio osuđen zbog nasilničkog ponašanja

  • 0

Tamara Eklston, lepa ćerka vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona, saznala je neprijatnu istinu o svom dečku Omaru Kajamiju. Starija ćerka čuvenog Bernija i Slavice Eklston mislila je da je njen dragi broker, ali se ispostavilo da je  kriminalac i nasilnik.

Kajami je bio 18 meseci u zatvoru zbog prodaje ukradenih satova, a osuđen je i zbog nasilničkog ponašanja. On je kaznu iz 1994. služio pod imenom Amre Al Kajami. Omar je istinu prećutao, a njih dvoje već žive zajedno i razgovaraju o braku.

- To se dogodilo pre 18 godina, bio sam mlad. Nekoliko školskih prijatelja je znalo za moju tadašnju finansijsku situaciju, pa su mi ponudili pet "roleks" satova upola cene. To mi se činilo kao dobra ideja, pa sam prihvatio. Sve što mogu reći je da sam bio mlad i  glup - priznao je Omar Kajami "Dejli mejlu".

Ova tajna nije poljuljala Omarovu i Tamarinu vezu.

- Omar mi je pomenuo da je napravio neku glupost kad je bio mlad. Nikad nisam vršila pritisak da mi kaže o čemu je reč, jer se očito radilo o nečemu na šta nije ponostan. Naravno, ne opravdavam njegove postupke, ali svi prave greške u mladosti - izjavila je Tamara.

(N. I. / Izvor: ndex.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA