LETELO PERJE: Sindi se potukla, u pomoć joj pritekla Soraja!

Sindi je sa Sorajom prolazila kroz masu u klubu, kad je prošla pored jedne devojke koja je gurnula, a zatim je uhvatila za kosu i počupala. Nije joj ništa drugo preostalo osim da se brani, pa je i ona krenula da čupa nepoznatu devojku

  • 6

Ivana Stamenković Sindi jedva je izvukla živu glavu kada je na nju u utorak uveče u noćnom provodu nasrnula anonimna devojka, da bi zatim nastavile da se tuku.

Kako „Alo!“ saznaje, Sindi je u klub došla s pevačicom Sorajom Vučelić, još jednom drugaricom i drugom, pile su koktele i super se zabavljale, a onda se pojavila devojka koja je krenula da gura starletu. Veći incident sprečilo je obezbeđenje.

- Sindi je sa Sorajom prolazila kroz masu, kad je prošla pored jedne devojke koja je gurnula, a zatim je uhvatila za kosu i počupala. Soraja je bila u šoku, ali devojka je nastavila da se raspravlja. Nije joj ništa drugo preostalo osim da se brani, pa je i ona krenula da čupa nepoznatu devojku - govori za taj list izvor koji se našao na licu mesta.

- Videvši da se stvorila gužva i da je neka tuča u toku skočilo je i obezbeđenje koje je rastavilo Sindi i tu devojku. Ona je odmah izbačena iz kluba, a ni Ivana se nije dugo zadržavala, popila je piće i sa Sorajom napustila klub. Bivša "Modelsica" se nakon incidenta drugaricama pravdala da ne zna koji je razlog što je devojka napala i da joj nije jasna pozadina cele priče - završava priču izvor lista.

Telegraf je pokušao da stupi u kontak s obe starlete, ali one nisu odgovarale na naše pozive.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA