Mirković i Graja vode Srbiju na Evrosong!

Za sva tri izvođača kompozicije će pisati Vladimir Graić Graja, a na osnovu glasova publike biće zvanično i izabran predstavnik Srbije

  • 30

Kao što smo već najavili, RTS je sakupio 350.000 evra i Srbija će 2015, posle jednogodišnjeg odsustva iz finansijskih razloga, ponovo učestvovati u takmičenju za Pesmu Evrovizije.

RTS, Saša Mirković i Vladimir Graić Graja izabraće tri izvođača koji će se takmičiti za prestavnika Evrosonga i to jubilarnom 60. koji će 2015. godine biti održan u Beču zahvaljujući prošlogodišnjoj pobedi Končite Vurst.

Glasovi publike odlučiće ko će od tri izvođača Srbiju odvesti u Beč.

Za sva tri izvođača kompozicije će pisati Vladimir Graić Graja, a na osnovu glasova publike biće zvanično i izabran predstavnik Srbije, prenosi TV Best. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ejnica

    26. septembar 2014 | 16:50

    To je veoma glupo, necemo osvojiti nista. Bice kao one godine sa Milanom Stankovicem kad im je svima pesme radio Bregovic.

  • Kukla

    26. septembar 2014 | 22:13

    Ja sam za tandem Graja-Maja Nikolic. Setimo se predivnih balada Odlazi, Napustio si sve, Boli, Milion suza itd. Graja je sa Majom napravio karijeru, bili su najbolji tandem devederetih. Da Graja uradi nesto poput Slamke za spas i eto nama uspeha na ES-u. Maja je jedan od nasih najboljih vokala, 20 godina karijere. Nas treba da predstavlja neko iskusan, a ne pocetnik. Pored vokalnih kvaliteta, Maja je zanimljiva i kao pojava, zna da privuce paznju javnosti, a to je takodje bitno. Iako je mnogi u Srbiji ne vole, talenat i originalnost joj niko ne moze usporiti.

  • Nikola

    26. septembar 2014 | 16:13

    XAXAXAXAXAXAXA...Opet ovaj Graja i Mirkovic???!!! Ima da posaljemo neku zalopajku od pesme, kao sto smo poslali od Marka Kona, pa onda onu anonimkinju sto je pevala pesmu Caroban, pa onda onaj Milan Stankovih UZAS !!! Ja sam da se posalje JK, Milica Todorovic, Sasa Kovacevic ili Milica Pavlovic, koliko god imali prema njima gadjenje ili nepostovanje slozicete se da ce oni uneti novu energiju, ulozice u nastup, kostime, i pesma ce biti moderna STO EVROPA i trazi, ako naravno pucamo na pobedu. Ne znam sto onda ucestvujemo ako ne idemo na pobedu, i saljemo neke anonimuse bez harizme!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA