BRED PIT: Kluni je je*eno zabavan, a ja sam mali jadnik! (FOTO)

- Džordž voli da je stalno tu negde, okolo. Ja sam više usamljenik, rezervisan čovek koga smiruje priroda - objašnjava popularni glumac u čemu se razlikuje od svog kolege i velikog prijatelja

  • 1

Slavni glumac Bred Pit (50), koji je krajem avgusta oženio dugogodišnju partnerku Anđelinu Džoli, progovorio je u intervjuu za "GQ magazin" o svom odnosu sa novopečenom suprugom.

- Brak nije samo naziv, već je mnogo više od toga - smatra holivudski umetnik.

Na pitanje o sreći imao je, takođe, spreman odgovor:

- Ona je precenjena. Uvek sam u to verovao. Prepliću se teška i dobra vremena,  razni događaji, nekad dobijaš, a nekad gubiš.

Bred Pit se osvrnuo i na opasku svog dobrog prijatelja, još svežijeg mladoženje Džordža Klunija da je čovek do kog se teško dopire.

- Poznato je da je on uvek pristupačan. Voli da je stalno tu negde, okolo. Ja sam više usamljenik, rezervisan čovek koga smiruje priroda - priča Bred i dodaje:

- Kluni je je*eno zabavan, a ja sam jedno malo, jadno kopile.

Bred Pit je pomenuo, između ostalog, i da sa godinama "usporava tempo" kada je rad u pitanju, i da je vrlo težak i izbirljiv pri odabiru uloga.

(Telegraf.rs/GQ Magazine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA