RAZDOR U PORODICI KOVAČ: Aleksandra ide na turneju sa ocem, Kristina bi da pobegne u Norvešku! (FOTO)

- Imaćete priliku da čujete sve najveće hitove jugoslovenske popularne muzike koje je napisao moj otac, kao i moju muziku u akustičnoj postavci klavira i glasa - napisala je Aleksandra Kovač uz zajedničku sliku sa ocem koju je postavila na svojoj Fejsbuk stranici

  • 7

Posle prave medijske oluje koju je izazvala Kristina Kovač koja se preko Fejsbuka odrekla sestre Aleksandre, kada se pogleda sa strane, izgleda da je Kristina ostala usamljena, budući da njihov otac Kornelije uskoro kreće na turneju sa Aleksandrom na čiju stranu je stala i najmlađa sestra Anja.

Kao i prethodnih dana, Kornelije Kovač nije želeo da komentariše sukob između ćerki, ali je potvrdio da planira zajedničke koncerte sa Aleksandrom.

- Još ne znamo tačne datume koncerata, a kada saznamo, obavestićemo sve medije koji se ovih dana bave našom porodicom - izjavio je čuveni kompozitor.

Njegova najstarija ćerka je takođe, na svojoj Fejsbuk stranici najavila turneju sa ocem.

- Dragi prijatelji, sa velikom radošću želim da vas obavestim da uskoro krećem na veliku turneju po Srbiji i regionu sa svojim ocem Kornelijem! Imaćete priliku da čujete sve najveće hitove jugoslovenske popularne muzike koje je napisao moj otac, kao i moju muziku u akustičnoj postavci klavira i glasa - napisala je Aleksandra uz fotografiju na kojoj pozira sa ocem.

Sa druge strane, Kristina na svom Tviter profilu objavljuje slike ćerke za koju kaže da je sunce njenog života, i objašnjava gde bi najradije bila u ovom trenutku.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    30. septembar 2014 | 16:42

    Tata je legenda a cerke su osrednje. Tesko se mire sa istinom. Aleks je nadobudna , zatvorena I cudakinja, Kristina je otvorena, druzeljubiva ; okrenuta ka detetu I prijateljima.

  • Joka

    30. septembar 2014 | 14:46

    Tata da peva njegove hitove a ti da sviras....?????a da pravis koncert sama???

  • Pera I.

    30. septembar 2014 | 16:10

    Bruka I sramota!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA