Bijonse se izučava na Harvardu! (VIDEO)

Prestižni američki univerzitet uvrstio je u svoj program proučavanje fenomena velikog uspeha poslednjeg albuma koji je američka zvezda objavila bez ikakve najave

  • 1

Studenti Harvarda, jednog od najprestižnijih univerziteta na svetu, izučavaće, između ostalog, i Bijonse, odnosno, sjajnu prođu poslednjeg, po njenom imenu nazvanog albuma koji je izbacila "na bum" i tako iznenadila fanove širom planete.

Akademci će detaljno analizirati ovakvu odluku svetske zvezde i njenog menadžmenta, uključujući sve rizike i prepreke koje je takav potez, potencijalno, mogao da donese.

- Ona je među najmoćnijim ljudima u muzičkoj industriji i zato je veoma zanimljivo proučiti šta se sve tu krije - objasnila je profesorka sa Harvarda Anita Elbers.

Album sa kraja prošle godine prodat je u više od 617.000 primeraka u prvih nekoliko dana porušivši sve dotadašnje iTunes rekorde, i to je njen peti CD zaredom, koji se odmah nakon objavljivanja pojavio na vrhu Bilbordove liste.

(Telegraf.rs/MTV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA