Poznati u humanitarnoj akciji za malog Sergeja (FOTO)

Dara Bubamara, Goga Sekulić, Tihomir Tepić, Lejla Hot, Ćemo, Mika Kostić, Slobodan Rakić pomogli humanitarnu akciju u novosadskom klubu "Studio"

  • 1

Prošlog četvrtka u novosadskom klubu "Studio" održana je humanitarna žurka, na kojoj je svoj doprinos pružio veliki broj javnih ličnosti. Dara Bubamara, Goga Sekulić, Tihomir Tepić, Lejla Hot, Ćemo Ćemo, Mika Kostić, Slobodan Rakić, kao i mnogi drugi nesebično su pomogli humanitarnu akciju za Sergeja Milićevića, bebu kojoj je dijagnostikovan tumor.

Oni su svojim prisustvom animirali goste, a služili su i koktele u šanku kluba. Prikupljen je zaista veliki prilog za operaciju malog Sergeja, a svako ko želi da se uključi u akciju može to da učini uplatom novca na žiro-račun 205-9011004580162-90 . Ćemo je, dirnut ovom pričom, to učinio odmah i dao primer mnogima koji zaboravljaju da naše malo znači nekima mnogo. VIP zvanice su se te noći provodile i družile, pa je spojeno lepo i humano.

(A. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA