NE ZNATE KAKO SE SNIMAJU SCENE SEKSA U FILMOVIMA? Ova glumica vam otkriva sve detalje!

- Većina poslova se ipak ne sastoji od toga da se vaginom trljate o penis frajeru. Taj je penis pritom spušten i obmotan najlonom, a guza tog frajera prekrivena je s više pudera nego vaše lice jer se samo tako mogu sakriti silne bubuljice koje frajer ima - kaže popularna glumica

  • 1

U duhu iskrenosti, američka glumica Lena Dunam (28) u svojoj knjizi "Not that kind of girl" odlučila je iskreno da opiše kako tačno izgleda snimanje scena seksa.

- Reći ćete, šta se sad ova čudi pa to joj je posao. Da, to je moj posao, ali je....je čudan. Većina poslova se ipak ne sastoji od toga da se vaginom trljate o penis frajeru. Taj je penis pritom spušten i obmotan najlonom, a guza tog frajera prekrivena je s više pudera nego vaše lice jer se samo tako mogu sakriti silne bubuljice koje frajer ima - piše Lena.

TAMABEPA, Seks, Predigra

Dodala je kako je tokom snimanja imala i nekoliko, u najmanju ruku, neugodnih iskustava. Jednog kolegu glumca nogom je nabila u testise, a jednom je pod jakim svetlom u studiju uočila da joj iz bradavice raste debela crna dlaka.

- Jednom sam čak našla lubrikantni kondom između guzova i to sedam sati nakon što sam se vratila kući - piše Dunamova, a prenosi 24sata.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    3. oktobar 2014 | 11:09

    Nasla je librikantni kondom izmedju guzova posle sedam sati???!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA