CECA: Moja ćerka nema silikone u ustima! (FOTO)

- Niti sam joj ja platila takav zahvat niti ona to želi. Fotografije koje kači na društvenim mrežama, a na kojima su joj usne veće, proizvod su dobro odrađene šminke i poziranja - rekla je Ražnatovićeva

  • 21

Pevačica Ceca Ražnatović, demantovala je priče koje su pojavile u pojedinim medijima kako navodno planira da kupi plac na Dedinju gde se, kako se priča, tokom Drugog svetskog rata nalazilo groblje, a ona je negirala i glasine da je njena ćerka stavila silikone u usta.

- Iskreno da vam kažem, ne znam kome je takva priča pala na pamet. Niti imam nameru, niti želim, niti mi pada na pamet da kupujem novu nekretninu, plac ili bilo šta da gradim. Na staroj sam lokaciji i ne planiram da se selim - izjavila je pevačica koja je dodala da se u poslednje vreme u medijima pojavljuje mnogo netačnih informacija o njoj i njenoj porodici.

- Ono što mogu da konstatujem jeste da su u poslednje vreme izvori, bar kada sam ja u pitanju, pogrešno obavešteni. Anastasija nema silikone u ustima. Niti sam joj ja platila takav zahvat niti ona to želi. Fotografije koje kači na društvenim mrežama, a na kojima su joj usne veće, proizvod su dobro odrađene šminke i poziranja - rekla je Ražnatovićeva.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA