KARLEUŠIN PLASTIČNI HIRURG: Jelena je prirodna lepotica, svi moji pacijenti bi hteli da imaju grudi i guzu kao ona! (FOTO)

- Operacija njenih grudi je bila na žalost- iz zdravstvenih razloga. Sem toga, iako me mnogo pitaju i misle drugačije, sve na njoj je dar majke prirode - kaže doktorka Olivera Partonjić Lazović

Na sinoćnom spektakularnom koncertu Dragane Mirković, pevačica Jelena Karleuša se pojavila sa svojim plastičnim hirurgom, doktorkom Oliverom Partonjić Lazović, koja kaže da je pevačica jedino operisala grudi i to zbog zdravstvenih razloga!

- Jelena je prirodna lepotica! Operacija njenih grudi je bila na žalost- iz zdravstvenih razloga. Sem toga, iako me mnogo pitaju i misle drugačije, sve na njoj je dar majke prirode i majke Divne, moje prijateljice! Žene ali i muškarci svakodnevno dolaze na moju kliniku i donose Jecine slike! Žele njen stomak, grudi, usne, nos i jagodice, ali ipak najveći hit je njena guza! Iako se svi razočaraju kad im kažem da je na Jeleni sve to pravo, obradujem ih činjenicom da i oni mogu da dobiju vrhunske rezultate uz pomoć plastične i rekonstruktivne hirurgije - izjavila je pevačicina lekarka za koju Karleuša kaže da joj je spasila život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vinci

    4. oktobar 2014 | 20:18

    Opet vi o njoj nervirate ljude samo

  • Miki

    4. oktobar 2014 | 23:16

    Zasto ne operise glasne zice,njeno pevanje je opasno za mozak, e to bi bili pravi zdravstveni razlozi...

  • Alexis

    4. oktobar 2014 | 18:38

    Karleusa je popravila usne, jagodice, zatekla kapke, uradila face lift, vadila rebra zbog struka, uradila grudi i guzu. Zena je od sebe pomoću hirurgije napravila barbiku. Ali ne znam zasto to krije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA