PINKOVE ZVEZDE: Miloš i Sebastijan rasturili, žiri jedva doneo odluku u baražu! (FOTO)

Nakon žestoke borbe, i baraža u kojem se našlo devetoro učesnika, od 20 kandidata, na kraju je u naredni krug prošlo deset najboljih takmičara

  • 5

U četvrtoj emisiji "Pinkovih zvezda" koja je bila najneizvesnija i najkvalitetnija do sada, u sledeći krug takmičenja koje se prikazuje na televiziji "Pink" su se plasirali Mirjana Milosavljević, Sebastijan Bajra, Teodora Toković, Velibor Gačević, Predrag Kostić, Ibrahim Mekić, Kostadin Petrušev, Nena Petrović, Miloš Radovanović i Branimir Banjanin.

Ovoga puta, petočlani žiri u kojem se nalaze Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Miroslav Ilić, Marina Tucaković i Bora Đorđević, bio je jednoglasan u odlukama, a problem je nastao jedino tokom baraža jer Ceca i Bora su protestvovali što moraju da eliminišu toliko dobrih učesnika, dok je na kraju "glas razuma" bio voditelj Milan Kalinić koji je rekao da se pravila moraju poštovati, i tako je posle svega i bilo.

U narednu rundu se direktno plasiralo čak devet takmičara - Mirjana Milosavljević koja je pevala numere "Pričaj mi, pričaj" Snežane Đurišić i hit Tajči "Hajde da ludujemo ove noći", zatim Sebastijan Bajra koji je raspametio žiri pesmom Šabana Šaulića "Koliko ti sreće želim" tako da je druga numera "Zvao sam je Emili" Zdravka Čolića, bila puka formalnost.

Među odlikašima su se našli i Teodora Toković koja izvela pesme "Lepi moj" Snežane Đurišić i "Kao so u moru" Aleksandre Radović, Velibor Gačević sa numerama "Polomiću čaše od kristala" i "Nije htjela" Kemala Montena. Sjajni su bili i Predrag Kostić sa kompozicijama "Rano je za tugu" Harisa Džinovića i "Dobro da nije neko veće zlo" koju izvodi "Leksington bend", i Ibrahim Mekić sa pesmama "Oči jedne žene" Predraga Živkovića Tozovca i "Zauvek tvoj" sastava "Tropiko bend".

Petice su dobili i Kostadin Petrušev sa još jednim hitom Tozovca "Jesen u mom sokaku" i "Leđa o leđa" Željka Joksimovića, Nena Petrović sa numerama "Imam jedan život" Ane Bekute i "Alkohol" Maje Berović, a zvezda večeri je bez ikakve sumnje bio Miloš Radovanović koji je svojim izvođenjem pesama "Pukni zoro" iz filma "Montevideo" i "Nije do mene" Željka Joksimovića, podigao žiri i publiku na noge!

U napetom baražu se našlo čak devetoro kandidata, i posle dugog većanja, članovi žirija su se napokon usaglasili i odlučili da dalje ide Branimir Banjanin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    5. oktobar 2014 | 09:00

    Samo napred Miloseee! Uz tebe smoo!!

  • Carica

    5. oktobar 2014 | 09:39

    Milos radovanovic...car..peva duet sa mirjanom aleksic...prelepa pesma

  • maja

    5. oktobar 2014 | 00:31

    Kratko i jasno VELIKA SRAMOTA VECERAS. Ako je ovo najbolji veceras onda je to bas tuzno. Verovatno ziri zna zasto je izbor veceras bas takav. Ovaj je bio jedan od najlosijih veceras!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA