LIMITED EDITION: Održana žurka za pamćenje!

Zagrevanje za sjajnu žurku, počelo je dobro poznatim rezidentom Serbia Wonderland Festivala, sjajnim Cavinom Vivianom. Odmah nakon njega na binu se popeo di-džej dvojac Zap me Strobe, koji se publici predstavio svojim energičnim nastupom

  • 0

Specijalno izdanje Serbia Wonderland Festivala- Limited Edition, koje je sinoć bilo održano u Depo Magacinu, nadmašilo je očekivanja. Zagrevanje za sjajnu žurku, počelo je dobro poznatim rezidentom Serbia Wonderland Festivala, sjajnim Cavinom Vivianom. Odmah nakon njega na binu se popeo di-džej dvojac Zap me Strobe, koji se publici predstavio svojim energičnim nastupom.

Prvi među stranim headlinerima, nastupao je Kryder, koji je u poslednje vreme doživeo veliki uspeh na EDM sceni. Njegova neverovatna komunikacija sa publikom oduševila je posetioce Limited Editiona. Za di-džej pult je zatim stao Bryan Kearney, koji je atmosferu doveo do usijanja, a uz nastup predstavnika hardstyle zvuka, Outlandera, svi su đuskali do ranih jutarnjih časova. Slavnu noć zatvorio je domaći majstor tvrdog zvuka i napetih basova - Nemy.

- Prezadovoljni smo kako je sve proteklo. Limited Edition je bio način da se odužimo svim vernim fanovima Serbia Wonderland Festivala i svima koji su uz nas od samog početka. Ujedno, Limited Edition je bio i način da proslavimo prvu godinu stvaranja jednog jedinstvenog festivala elektronske muzike u regionu - kažu iz Jungle Tribea.

Sledeća na redu žurka, u organizaciji Jungle Tribea, je Freak Show, 31. oktobra- svetski pozorišni party spektakl u Depo Magacinu! Atmosfera i koncept najboljih klubova Buenos Airesa, Bankoka, Toronta i San Paola stiže i u Beograd. Novi koncept žurke okupiće mnogo maskiranih, nasmejanih freakova, performera, akrobata i amaterskih glumaca, a za sjajan provod, tu noć biće zaduženi- Me-high-low, Rahmanee, Fletric i Alex Mark & Mark Dub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA