Otkrivena lokacija za Belgrade Banging Birthday! (VIDEO)

Ove nedelje karte su u prodaji po specijalnoj ceni od 500 dinara, a možete ih kupiti u Mikser House-u u periodu od 16-20 časova svakog radnog dana

  • 0

Belgrade Banging Birthday, događaj na kojem će nastupiti svetski poznati izvođači elektronske dance muzike (EDM), StadiumX, održaće se 25. oktobra u Mikser House-u. Belgrade Banging poziva sve svoje prijatelje da se ponovo okupe i ujedine u proslavi ljubavi, prijateljstva i pozitivne energije.

Proslava prvog rođendana najboljeg party brenda u Srbiji će, prema rečima organizatora, biti pravi spektakl, događaj kakav do sada nije viđen u Beogradu.

Specijalno za ovu priliku, u Beograd nam stiže popularni mađarski DJ/producent duo StadiumX, koji čine David i Sullivan, dva mađarska producenta, trenutno poznata u javnosti kao miljenici Dejvida Gete. Neizostavni deo muzičkog programa biće i rezident DJ-evi Belgrade Banging-a, mlade nade srpske EDM scene, Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell.

Ove nedelje karte su u prodaji po specijalnoj ceni od 500 dinara, a možete ih kupiti u Mikser House-u u periodu od 16-20 časova svakog radnog dana. Karte takođe možete rezervisati i naručiti na zvaničnom broju telefona Belgrade Banging-a: 065/BANGING.

Sve dodatne informacije na www.belgradebanging.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA