Nova verzija hrvatske pesme za Evrosong (VIDEO)

Nina Badrić snimila je novu verziju pesme "Nebo", sa kojom ove godine predstavlja Hrvatsku u Azerbejdžanu. Pogledajte novi spot, ali i kadrove sa njegovog snimanja

  • 0

Pojavila se nova verzija pesme "Nebo" Nine Badrić, s kojom će ona predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Evrosongu u Bakuu u Azerbejdžanu. U novoj verziji spušten je Ninin tonalitet, a pesma je dobila i novi aranžman.

- Srećna sam što sam pristala da predstavljam Hrvatsku na Evrosongu, jako verujem u svoju pesmu - rekla je Nina.

Nina je sa pripremama za Evrosong počela odmah posle Nove godine.

- S obzirom na to da sam i autorka svoje kompozicije, odgovorna sam za svaki segment ove pesme i nastupa. Okupila sam ekipu saradnika kojima verujem. Nemam strah i spremna sam za sve što me čeka. Za Evrosong ću biti u top-formi, razbiću sve, i biću spremna na to da, kao i do sada, dam najbolje od sebe. Nebo je granica!

Takmičenje se ove godine održava čak četiri večeri. Polufinalne večeri su 22., 23. i 24. maja, a veliko finale održava se 26. maja.

Uskoro će biti objavljen i službeni video, a do tada pogledajte kako je bilo na snimanju spota, ali i kako izgleda zvanični Ninin spot:

(A.V. / Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA