RTS mora da isplati 20.000 evra Ani Nikolić zbog skandala na "Beoviziji"?! (FOTO)

- Više od 20 svedoka je bilo saslušano. Od Aninog tadašnjeg menadžera Bude, preko PR-a, porodice i prijatelja. Sa druge strane, saslušani su i svedoci iz odbrane, ali očigledno nisu imali nikakve argumente kojima bi osporili Aninu tužbu - navodi izvor blizak pevačici

  • 2
Ana Nikolić Foto: Telegraf

Pre pet godina, Ana Nikolić se zbog ogromnog propusta RTS-a, nije našla u finalu "Beovizije 2009", nakon čega je pevačica tužila Javni servis, a Viši sud je, prema nezvaničnim informacijama, nedavno presudio u njenu korist i naložio Javnom servisu da pevačici isplati odštetu od 20.000 evra!

- Duže od pet godina trajalo je suđenje. Više od 20 svedoka je bilo saslušano. Od Aninog tadašnjeg menadžera Bude, preko PR-a, porodice i prijatelja. Sa druge strane, saslušani su i svedoci iz odbrane, ali očigledno nisu imali nikakve argumente kojima bi osporili Aninu tužbu. Zato je sud, nakon što je saslušao sve svedoke, odlučio da presudi u Aninu korist - govori dobro obavešten izvor.

RTS je najavio žalbu na presudu, ali zbog štrajka advokata sudu još uvek žalba nije dostavljena. Osim sume od 20.000 evra, nacionalna televizija će morati da plati i sudske troškove.

Da podsetimo, zbog greške u prebrojavanju glasova publike i žirija, Ana Nikolić i Ivana Selakov se prvo nisu našle u finalu "Beovizije", da bi nešto kasnije Javni servis priznao da je napravio grubi propust, i njih dve su naknadno dodate na spisak finalista.

Međutim, Nikolićeva je odbila da se pojavi u finalu, napustila je takmičenje i potom tužila RTS.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    7. oktobar 2014 | 15:02

    Znala Ana sta joj je činiti. Znala je da neće pobijediti, pa da ne bi uzalud urlala u finali, kulturno napusti i tuži ih... ;)

  • Alek

    8. oktobar 2014 | 06:14

    pametno!! bravoo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA