Srpska seks-bomba otkriva šta je pali, i koje stvari voli da radi muškarcima! (FOTO)

- Seksi stvari za muškarce radim spontano. Nikada mi se nije desilo da sedim sa dečkom i da prepričavamo kako nam je bilo - izjavila je Mia Borisavljević

  • 4

Jedna od najseksipilnijih domaćih pevačica Mia Borisavljević se ne stidi da govori o seksu, i otkriva kako zavodi muškarce i kakva iznenađenja u krevetu voli da poriređuje svojim partnerima. 

- Za mene je seksi muškarac onaj koji ima dobru boju glasa. Može da izgleda super, ali ako mi se ne dopadne kada progovori, to me momentalno odbije. Sviđa mi se i kada ima široka ramena i lepe ruke. - priča Mia i objašnjava koju taktiku primenjuje u osvajanju muškaraca.

- Njih ne treba previše razmaziti. Kada bi žene stalno oblačile haltere, njima bi to posle postalo bezveze. Bolje ih je iznenaditi ponekad, kada se najmanje nadaju. Ne znam da zavedem muškarca na silu. Kada bih treptala celo veče, osećala bih se glupo. Muškarci sa kojima sam bila su mu govorili da to radim spontano. Kada želim da zavedem muškarca, zbližim se sa njim emotivno, a to baš i nije dobro za muvanje, tako da oni preuzimaju inicijativu - navodi pevačica i dodaje da ipak jača na delu nego na rečima, bar kada su seksualna iznenađenja za njenog dečka, u pitanju.

- Seksi stvari za muškarce radim spontano. Nikada mi se nije desilo da sedim sa dečkom i da prepričavamo kako name je bilo - zaključila je Mia Borisavljević.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogradjanka89

    9. oktobar 2014 | 16:58

    Sve ste vi tako fine i spontane. Boze Boze

  • ivan

    9. oktobar 2014 | 23:36

    Ma kakva sex bomba je ovo vic rubrika sex bombe su na ulicama i nepoznate su a ima ih svuda ove poznate plasticne su smesne

  • Baron

    9. oktobar 2014 | 21:48

    Mia,nije samo fina nego i ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA