EKSKLUZIVNO: Nove verzije Željkove pesme! (VIDEO)

Premijerno pogledajte nove remasterizovane verzije pesme Željka Joksimovića "Nije ljubav stvar" ("Synonym")

  • 0

Srpski predstavnik na Evrosongu u Azerbejdžanu Željko Joksimović krenuo je u osvajanje publike pesmom "Nije ljubav stvar", s kojom će se takmičiti u Bakuu. Popularni kantautor uradio je remasterizaciju pesme na srpskom i engleskom jeziku ("Synonym"), u studiju Džejmsa Kruza u Njujorku.

Reč je o dobitniku devet Gremi nagrada, poznatom po radu na filmu "Gospodar prstenova", ali i po saradnji sa svetskim zvezdama (Bijonse, Paf Dedi).

Nova, evrovizijska verzija ima poboljšan zvuk koji je mnogo "čistiji", što omogućava da se svi korišćeni instrumenti kristalno jasno čuju i razaznaju. Takođe, Željko početak refrena malo drugačije peva nego u prethodnoj verziji otpevanoj u emisiji "Evropska pesma".

Ovogodišnji 57. Evrosong biće održan od 22. do 26. maja u Azerbejdžanu, a naš predstavnik nastupiće druge polufinalne večeri (24. maj). Joksimović, koji je važio za velikog favorita takmičenja i pre nego što je srpska kompozicija predstavljena, istakao je da veruje da će u Bakuu pobediti i tako sledeće godine ponovo dovesti Evrosong u Beograd.

(A. V.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA