Koncerti Tereze Salgeiro u Beogradu i Novom Sadu

Portugalska fado pevačica održaće koncerte 18. i 19. aprila, a sem nje nastpaće i Maja Volk

  • 0

Čuvena portugalska pevačica Tereza Salgeiro, nekadašnja pevačica grupe "Madredeuš",  održaće koncerte 18. aprila u Domu sindikata u Beogradu i 19. aprila u Sinagogi u Novom Sadu. Oba nastupa počinju u 20 časova, a organizator je agencija "My Way".

Publiku u Beogradu očekuje tročasovno uživanje u portugalskoj muzici,  jer će u programu učestvovati i Maja Volk sa ansamblom "Beogradski fadisti". 

Tereza Salgeiro je jedna od najtraženijih pevačica iz Portugala, koja je nastupajući samo sa grupom "Madredeuš" održala više od 1000 koncerata širom sveta. Terezu je proslavio i slavni reditelj Vim Venders u filmu "Lisabonska priča". Od kako se 2006. godine sa albumom "Obrigado" odlučila za solo karijeru, Tereza Salgeiro uspešno snima albume i nastupa po svetu.  Tokom 2011. Tereza se povukla sa svojim muzičarima u manastir Arabida, gde je u okruženju planina postavila muzički studio u kome je nastalo 17 pesama za novi album "O Mistério".

(N. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA