Maja Nikolić, Nataša Miljković i Slavko Beleslin vode novi šou na RTS-u?!

- Emisije će predstavljati veliki profesionalni izazov, jer ne samo da ja to nisam nikad radio, nego niko to nije nikad radio...Maja i ja smo i do sada na svojim poslovima bili i urednici i voditelji, i u tim ulogama ćemo ostati i u novoj emisiji - rekao je Slavko Beleslin

  • 9

Popularni voditelj Slavko Beleslin vodiće zajedno sa koleginicama Natašom Miljković i Majom Nikolić novu večernju emisiju na RTS-u, koja će biti prikazivana jednom nedeljno, piše "Blic". Iako ova informacija još nije zvanično potvrđena, šou koja će raditi čuvena trojka trebalo bi da počne da se emituje već u novembru.

- U ovoj fazi projekta osuđen sam na jednu od nepopulranijih izjava u medijima - rekao je Slavko Beleslin, koji je nedavno sa televizije "Nova" prešao na RTS.

Prema nezvaničim informacijama, nova emisija neće biti emitovana u matine terminu, već uveče.

- Emisije će predstavljati veliki profesionalni izazov, jer ne samo da ja to nisam nikad radio, nego niko to nije nikad radio. Biće neophodno osvojiti novu teritoriju i novi žanr. Nataša, Maja i ja smo i do sada na svojim poslovima bili i urednici i voditelji, i u tim ulogama ćemo ostati i u novoj emisiji. Uz naš tim, koji ćete takođe upoznati - ostao je zagonetan Slavko.

Na pitanje da li postoji šansa da radi na "Dnevniku", popularni voditelj je odgovorio sledeće:

- Što se tiče Dnevnika, o tome nije bilo reči. Mada, vesti jesu moj posao i njima ću se, na poseban način, i dalje baviti - naveo je Beleslin.

Maja Nikolić i Nataša Miljković nisu želele da komentarišu ništa vezano za novi projekat.

(Telegraf.rs/"Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA