TLZP: Pobednica prve epizode je Neda Ukraden! (FOTO)

Fenomenalna pevačica imitirala je Bijonse, a nagradu je poklonila Gerontološkom centru na Bežanijskoj kosi

  • 17

Završena je prva emisija druge sezone humanitarnog takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" na TV "Prva", a za nagradu od 1.000 evra borilo se 10 takmičara, Zvonko Pantović Čipi, Ivan Jevtović, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević, Bane Mojićević,  Dragan Kojić Keba,  Tanja Savić, Neda Ukraden, Elena Risteska i glumac Nenad Okanović. Pobednica prve emisije je Neda Ukraden, koja je imitirala Bijonse. 

Kao što je poznato, takmičare će ocenjivati stalni tročlani žiri, koji čini voditelj Ivan Ivanović, glumac i muzičar Branko Đurić Đura i pevačica Marija Mihajlović. Oni će imati pomoć i četvtog člana žirija, a to je u ovoj emisiji Ana Kokić. Voditeljski par čine Marija Kilibarda i Bojan Ivković.

Pogledajte koga će takmičari u prvoj emisiji imitirati:

Zvonko Pantović Čipi – Selin Dion

Ivan Jeftović – Aleksandar Đorđević

Jelena Gavrilović – Jelena Rozga

Katarina Bogićević – Toše Proeski

Bane Mojićević – frontmen grupe “Imagine dragons”

Dragan Kojić Keba – mjuzikl “Violinista na krovu”

Tanja Savić – Keti Peri

Neda Ukraden – Bijonse

Elena Risteska – Severina Vučković

Nenad Okanović – Mirna Radulović.

Prva je nastupila Jelena Gavrilović u ulozi seksi Jelene Rozge. Jeca se fantastično snašla u imitaciji i gotovo bez greške otpevala Rozgin hit "Nirvana".

Đura je rekao:

- Čestitke Jelena, najbolje od svega si skinula njeno ime, a celulit nisi uspela skinuti, a što se tiče nastupa izuzetno dobro, skinula si te njene marionetske, kao lutka na žicama pokrete. Odlična si - dodao je Branko, a Ana je pohvalila izgled.

- Sjajno Jelena, mislim da će muška publika imati problem sa tvojom imitacijom, odnosno zgodnoćom.

Bane Mojićević je u ulozi pevača grupe "Imagine Dragons", numera “Radioactive”.

Treći nastup doveo je publiku do suza od smeha. Dragan Okanović imitirao je Mirnu Radulović, otpevavši pesmu "Ljubav je svuda" grupe "Moje tri". Mirna je iz publike pratila ovaj veoma interesantan nastup Okanovića.

- Ja sam oduševljena. Uživala sam, nisam se u životu ovoliko smejala - prokomentarisala je Mirna, a Dragan, koji nije očekivao Mirnu je dodao "izvini Mirna molim te za sve".

Neda Ukraden imala je zahtevan zadatak - svetsku divu Bijonse i numeru "Sweet dreams“.

- Ja ću pokušati da dokažem da i baka može da bude mlada, vitalna, energična i uspešna - rekla je u uvodu Neda.

Đura kaže:

- Meni nešto nije jasno. Bio sam u vrtiću kada smo pevali "drugarice posadimo cveće..." i neko vreme nisam pratio Nedu i ne znam da li je to ta ista osoba i kada sam je pretekao u godinama.

Katarina Bogićević izvela je Tošetovu pesmu "Soba za tugu" i ganula publikom interpretacijom. Svi su se naježili i zapevali sa Katarionom, a Marija Kilibarda nije uspela da zadrži suze.

Tanja Savić je priznala da ima veliku tremu pred nastup. Ona se našla u ulozi pop zvezde Kejti Peri.

Marija je rekla da je Tanja i pored straha od engleskog jezika i koreografije sasvim lepo savladala zadatak.

Ana Kokić joj je dala prijateljski savet.

- Opusti se i uživaj Tanja. I nama je bilo u početku teško, a ja sam bila u prvoj epizodi kao kamen. Probijaj svoje granice.

Navijačku pesmu naših košarkaša "Igraj i pobedi" izveo je glumac Ivan Jevtović koji je imao masku Saleta Đorđevića.

Pevač grupe "Osvajači" Čipi ne plaši se pevačkih već koreografskih izazova ali o štikli. I baš prvi zadatak je na štiklama - Selin Dion i numera "My heart will go on".

Po prvi put u šouu TLZP učestvuje takmičar iz Makedonije, tačnije takmičarka - Elena Ristevska. Ona se našla u ulozi seksi Seve - numera “Uno momento”. Naravno, šou su upotpunile i Ministarke koje su se Eleni pridružile na sceni.

Đura je dao najinteresantniji komentar:

- Ja volim ove poučne pesme  "koliko pijem nije normalno, subota je dan za alkohol i tako to"... nisam gledao Severinine spotove, čak ni one najgledanije. Vidim da si se potrudila da skineš to I taj tvoj trud pozdravljam.

Poslednji je nastupio Keba, najveći štreber među takmičarima. Prvi zadatak za folkera bio je mjuzikl “Violinista na krovu”. Keba nije bio zadovoljan svojim igranjem.

Uledilo je glasanje:

Najviše glasova imala je Neda Ukraden, koja je pobednica prve emisije. Hiljadu evra Neda je poklonila Gerontološkom centru na Bežanijskoj kosi.

Takmičari su izvukli zadatke za sledeću nedelju. Čipi – Led Zeppelin, Katarina – Vitni Hjuston, Okanović – Saša Lošić, Tanja – Ceca, Ivan – grupa Indeksi, Elena – Britni Spirs, Keba – Željko Joksimović, Jelena – mjuzikl Čikago, Bane – Lepa Brena, Neda – Čikago.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakas

    12. oktobar 2014 | 21:32

    Водитељ је смешан. Што се тиче "познатих личности" ђе су ове нашли мајко мила.

  • Vg

    12. oktobar 2014 | 22:23

    Mislim da je prvasezona daleko bolja od ove . Bolji je bio strugar kao voditelj jer ovaj glumi neki haos sto znam

  • Vrisla

    12. oktobar 2014 | 22:15

    Nije mi jasan voditelj sta glumi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA