Seksi Hrvatica koja je zaludela Crnogorce (FOTO)

- Uvek je u farmerkama, širokoj majici i patikama. Stalno psuje. Ali i pored toga, pola Budve je otkinulo za njom - rekao je Mima Karadžić za koleginicu Leonu Paraminski, s kojom glumi u seriji "Budva na pjenu od mora"

  • 18

Hrvatska glumica Leona Paraminski, koja glumi u popularnoj seriji "Budva na pjenu od mora", zaludela je mnoge Crnogorce a ovo je potvrdio i njen kolega u ovom hit ostvarenju Mima Karadžić.

- Leona je veoma lepa žena, ali se oblači apa-drapa. Prava je muškarača. Uvek je u farmerkama, širokoj majici i patikama. Stalno psuje. Ali i pored toga, pola Budve je otkinulo za njom - rekao je Mima za "Informer" i nastavlja:

- Jednom prilikom hteo sam da je izvedem na večeru. Ali prethodno sam molio da obuje cipele i da se dotera. Rekao sam joj: "Bar jednom budi dama." Ona se nasmejala i poslušala me. Kada hoće da bude ženstvena, ona to itekako ume. Sjajna je glumica, žestoka i intrigantna. Čudesna je u svakom smislu te reči - rekao je Karadžić.

Da podsetimo, Leona Paraminski tumači lik Mile Kovač u seriji "Budva na pjenu od mora". Navodno, lepa hrvatska glumica obnažiće se u popularnom ostvarenju.

- Istina je da će se Mila donekle obnažiti. Ona će sa Savom Bačićem imati dosta ljubavnih scena. Neke od njih snimljene su na Adi Bojani. Ali da li će se Savo Bačić, to je jest moja malenkost, skinuti, to ne mogu da otkrijem - zaključio je Mima Karadžić.

Lena Paraminski (35) počela je da se bavi glumom pre 15 godina. Igrala je u tridesetak filmova i serija i već dugo važi za jednu je od najlepših Hrvatica.

(Telegraf.rs/ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smjesno

    13. oktobar 2014 | 14:25

    Nevezano za ovu temu. Zanima me koliko je moguce da se jedan srbin iz BIH zaposli u Splitu i zivi koliko toliko normalno. Mislite da sam lud, jesam, za jednom splicankom!

  • markoss

    13. oktobar 2014 | 15:03

    redovno gledam seriju i meni je ona totalno odbojna nikakva

  • anazus

    13. oktobar 2014 | 15:14

    Prelepa je. Ima neki ludi šarm i harizmu. Dosta je reditelja hvali. U seriji joj je takva uloga, misteriozna, na momente antipatična i to je super odradila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA