NAJGLEDANIJA EPIZODA SVIH VREMENA: Premijeru serije "The Walking Dead" pratilo više od 17 miliona ljudi! (VIDEO)

Koliko je interesovanje izazvao početak pete sezone pokazuje i činjenica da je emisiju iz studija, koja se prikazuje nakon svake epizode, pratilo skoro sedam miliona gledalaca, što je više nego što je nekoliko popularnih sitkoma koji se prikazuju u tom terminu imalo zajedno

  • 6

Posle čekanja koje se oteglo k'o zla godina, napokon je počela peta sezona sjajne serije "The Walking Dead" ("Okružen mrtvima"), a prvu epizodu "No Sanctuary" je u Americi gledalo čak 17,3 miliona ljudi, što je apsolutni rekord svih vremena!

Velika gledanost je očekivana, ali ova cifra je iznenadila čak i najveće optimiste, naročito ako se ima u vidu da je serija imala žestoku konkurenciju u do sada neprikosnovenom prenosu Američkog fudbala nedeljom uveče!

Da sve bude još zanimljivije, emisiju iz studija, koja se prikazuje nakon svake epizode je pratilo skoro sedam miliona gledalaca, što je više nego što je nekoliko popularnih sitkoma koji se prikazuju u tom terminu imalo zajedno.

Da podsetimo, i prethodni rekord je držala serija "The Walking Dead" jer je završnu epizodu četvrte sezone gledalo 15,7 miliona Amerikanaca.

Pogledajte trejler za petu sezonu serije "The Walking Dead":

(Telegraf.rs/money.cnn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blackhole

    14. oktobar 2014 | 15:25

    gledao sam jutros najbolja serija ikad <3

  • obaoba

    14. oktobar 2014 | 18:56

    Serija neprevazidjena

  • Twdom

    4. maj 2015 | 14:50

    Serija je vrh vrhova znaci najbolja koju sam gledala ikada mnogo mi se svidja i svi koji niste odgledajte je ima i na internetu od prve sezone!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA