Tamara Filipović dobila nakit od 10.000 evra!

Šefica kabineta dekana "Megatrend" univerziteta snimila je spot za pesmu "Iz inata" u kome je krasi basnoslovno skup poklon njenog izabranika

  • 0

Šefica kabineta dekana "Megatrend" univerziteta Tamara Filipović snimila je spot za pesmu "Iz inata", a pored bademantila njeno telo u kadrovima krasi i skupocena ogrlica od 10.000 evra! Komad zlatnog nakita marke "bulgari" poklon je od Tamarine jače polovine, koji je dobila za Dan žena!

Uprkos basnoslovnoj ceni ogrlice, mlada pevačica je opušteno mazila vrat,  jasno šaljući poruku da joj se poklon i te kako dopada. Prva saradnica Miće Jovanovića plenila je seksualnošću, a ako se uzme u obzir naziv njene pesme "Iz inata", ne treba previše da čudi zbog čega je odlučila da se razgoliti.

- Posle uspeha mog prvog spota "Pali mali" odlučila sam da ekranizujem i ovu pesmu. Za razliku od prošlog puta, gde sam angažovala statiste, ovoga puta je akcenat na meni i nadam se da će se dopasti publici - izjavila je Tamara Filipović.

(A. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA