Počinje snimanje novog ciklusa serije "Zvezdara" (FOTO)

Snimanje serije počinje naredne nedelje a prve epizode novog ciklusa gledaoci će moći da vide na televiziji Pink u standardnom udarnom večernjem terminu nedeljom od 20 časova već krajem novembra

  • 5

U poznatom beogradskom restoranu Kašmir, najavljeno je snimanje novih 20 epizoda popularne serije Zvezdara, uz veći deo glumačke i autorske ekipe serije i prisustvo mnogobrojnih medija.

Posle velikog uspeha prvog ciklusa serije koju je svake nedelje pratilo oko milionisedamstotinahiljada gledalaca, RTV Pink kao producent serije i Studio Čaplin kao izvršni producent serije odlučili su se na snimanje novih epizoda koje će realizovati impozantna glumačka ekipa.

Uz brojne poznate glumce čije je likove publika zavolela u prvom serijalu: Branislav Lečić (Stenli), Igor Đorđević (Vožd), Anita Todorović (Nada), Siniša Ubović (Bogdan), Vesna Čipčić (Andja), Gorica Popović (Eli), Nenad Ćirić (Dragi), Zorana Bećić (Violeta), Sofija Juričan (Coka), Miljan Prljeta (Dušan), Dragana Turkalj (bankarka), Dragana Mićalović (Dana) Stevan Pijale (Gagi) glumačka ekipa osnažena je našim vrsnim glumcima medju kojima su: Mira Banjac, Aljoša Vučković, Frano Lasić kao i mladim talentovanim glumcima medju kojima se izdvaja Maja Šipovac koja će u nastavku tumačiti lik

Autor scenarija i reditelj serijala Dragoslav Lazić najavio je još uzbudljiviji nastavak priče o Beogradu danas, uz brojne dramske i ljubavne zaplete ali i finu satiru na današnje vreme. Odlukom čelnih ljudi TV Pink Željka Mitrovića i Milice Mitrović, novi ciklus serije biće realizovan sa novom tehnikom, koja će značajno doprineti modernijem izrazu i većem kvalitetu slike i zvuka.

Pored pojačanja u glumačkom timu osnažena je i autorska ekipa: pomoćnik reditelja je mlada beogradska rediteljka Milica Stojanović a novi direktor fotografije Predrag Mišić. Kostime za seriju radi poznata modna kreatorka Suzana Perić.

Na konferenciji su izmedju ostalih govorili i Branislav Lečić koji je istakao da veruje da će serija koja ima dobru priču i sjajan glumački tim biti još gledanija u novom ciklusu i da je satira veoma važna da bismo kao narod imali svest o sebi i vremenu u kome živimo.

Frano Lasić nije krio zadovoljstvo zbog rada na ovom projektu posebno pohvalivši scenario novih epizoda, a Aljoša Vučković i Vesna Čipčić otkrili su da će u nastavku serijala biti direktni parneri i da se tome veoma raduju.

Snimanje serije počinje naredne nedelje a prve epizode novog ciklusa gledaoci će moći da vide na televiziji Pink u standardnom udarnom večernjem terminu nedeljom od 20 časova već krajem novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ali

    16. oktobar 2014 | 21:54

    Zašto?

  • Jelena

    9. februar 2018 | 00:29

    Najlepsa serija koju Sam ikada gledala.. Snimite sto pre nastavak fali kraj nemojte mi reci da ne snimate vise,bicete najgledanija serija, ugasite sramote od 24h koje deca gledaju kao sto su za druga, veliki brate i slicno.. Podignite malo nisku svest i prekinite sa pustanjem nevaspitanih stvari na televisivi. Gleda Vas inostranstvo brukate Srbiju.

  • Tesla

    16. oktobar 2014 | 18:52

    Ma kakva zvezdara?? Hocemo RAVNU GORU!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA