"Zverka": Keri Bredšo je ku*va! (VIDEO)

- "Zverka" se nikad nije pretvarao da je nešto što nije. Keri je bila ta koja se pretvarala. On je uvek bio iskren prema njoj, nikad je nije varao - objasnio je najseksi frajer u seriji

  • 3

Kris Not (59), glumac koji stoji iza lika popularnog "Zverke" iz serije "Seks i grad", nedavno je prokomentarisao romansu svog i lika Keri Bredšo, koju je glumila Sara Džesika Parker (49).

- "Zverka" se nikad nije pretvarao da je nešto što nije. Keri je bila ta koja se pretvarala. On je uvek bio iskren prema njoj, nikad je nije varao - objasnio je Kris, koji trenutno glumi u seriji "Dobra žena".

Mnoge žene plakale su kad je u prvom filmu Zverka slomio srce Keri, jer ju je napustio na dan njihovog venčanja.

- Njihova veza jednostavno nije funkcionisala. On se oženio, a ona se okrenula drugim frajerima. Koliko ih je ona imala? Keri je bila takva kur*a - izjavio je Zverka i dodao i da ne veruje da će se snimati novi nastavak filma "Seks i grad" sve dok ne čuje reč "akcija".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    16. oktobar 2014 | 22:18

    cuj ovo ? "on se ozenio a ona se okretala drugim frajerima" sta sad on smeker ima prava na zivot, na brak na nove zene a ona treba da cvili za njim ceo vek? veoma licemerno i sujetno sa muske strane kao i uvek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA