IVAN IVANOVIĆ: Bivšu ženu sam voleo najviše na svetu

- Sada pokušavam da ispravim greške koje sam napravio, a hoću li imati sreće u tome, pokazaće vreme - rekao je voditelj

  • 14

Popularni voditelj Ivan Ivanović rekao je da je njegova bivša surpuga Zorica žena koju je najviše voleo u životu. U intervjuu za magazin "Story", on je izjavio da pokušava da se pomiri sa njom.

- Istina je da bih voleo da se pomirim sa Zoricom. Ona je žena koju sam u životu najviše voleo. Sada pokušavam da ispravim greške koje sam napravio, a hoću li imati sreće u tome, pokazaće vreme - rekao je Ivanović i nastavio:

- Ne znam da li ima pomoći, ali dajem sve od sebe. Oduvek sam očekivao pozitivan ishod, takav sam ceo život, pa i sad verujem u happy end - zaključio je on.

(Telegraf.rs/"Story")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    17. oktobar 2014 | 12:41

    Jedna moja koleginica, inače psiholog po struci, davno mi ispriča nešto u sledećem kontekstu (a ja ću pomalo nestručno prepričati) . Brak, to ti je kao video igrica sa puno različitih nivoa. Par se uvek nalazi na istom nivou, ali naravno, svako sam preskače svoje prepreke. Da bi se prešlo na sledeći nivo OBOJE moraju zajedno da uđu u kućicu za teleportaciju. Problem u igrice u paru je što često jedan od igrača nije spreman da pređe na taj naredni nivo, jer nije razumeo trenutni, ili ovaj drugi žuri da ide dalje. Najčešće jedan napusti igru. Zajedničko za sve pobednike je to što su na kraju svakog nivoa zajedno ušli u kućicu za teleportaciju... Život je igra sa puno različitih nivoa: zabavljanje, raskidanje, brak, trudnoća, rođenje dece, vtrić, škola, kafana, kredit, izlasci, fakultet, finansije, preljuba... Nema tog saigrača koji na nekom nivou nije kasnio ili žurio, drugim rečima pogrešno igrao, igrao sebično, samo za sebe. Pobediti u životu znači shvatiti, prihvatiti, priznati, oprostiti...

  • radica

    17. oktobar 2014 | 13:55

    voleo je proslo vreme, mozda da joj kazes u sadasnjem da je volis najvise na svetu

  • Kaja

    17. oktobar 2014 | 12:13

    bivsa zena je nasla novog coveka sa kojim je srecna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA