KOME SEKA PRETI? Koleginice, zna li tvoj muž šta njegova "mačkica" radi noću? (FOTO)

- Da li tvoj suprug zna čime se baviš, čemu težiš, i ko je, kako sama kažeš, tvoja tiha patnja? - pita Aleksićeva svoju, kako kaže, bivšu prijateljicu sa estrade

  • 6

Popularna pevačica Seka Aleksić, izrevoltirana postupcima jedne svoje koleginice koja je, evidentno, "slaba" na njenog voljenog Veljka Piljikića, rešila je da se sa njom "obračuna" na svom blogu. 

Seka na početku piše:

- Nisam ljubomorna, ne patološki, kao što je dobra većina mojih koleginica. Jednostavno, nije mi u prirodi, ali, ako neko na bilo koji način pokuša da ugrozi moju sreću, vučija crta u mom karakteru dolazi do izražaja momentalno. "Koleginica" koja na sve moguće načine pokušava da dođe do nečega što je moje, ne izaziva prezir već tužne misli, ali moram priznati, u nekim momentima i smeh, i to gromoglasan.

Folk zvezda nastavlja:

- Poruke koje zajedno u kasne sate čitamo, toliko su smešne, da je nemoguće čitati, a ne vrištati od smeha. Ipak, draga i sada već bivša prijateljice, sve ima svoje granice, pa ti tako ne bih preporučila da se poigravaš sa mojim, sa našim strpljenjem.

Seka Aleksić gradi kuće za dve porodice (VIDEO)

Poentirala je vrlo direktno:

- Da li tvoj suprug zna čime se baviš, čemu težiš, i ko je, kako sama kažeš, tvoja tiha patnja? Da li ikada pomisliš kako će biti njemu kada sazna šta radi i čime se, u kasne noćne sate bavi njegova "mačkica"? Ne brini, od mene, od nas neće saznati, za sada ne!

Možete li da naslutite, kome se Seka Aleksić obraća?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bas

    17. oktobar 2014 | 14:55

    E pa bas me zanima

  • !

    17. oktobar 2014 | 15:44

    I mene:-D

  • Sale

    17. oktobar 2014 | 23:20

    Promoviše muza,to je poenta, to je moje mišljenje. Jednostavno hoće da ga izbaci iz pozadine.Moj savet Seki! Živi kako jednostavno život nalaže i uzivaj u životu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA