Vulgarna Dunja Ilić o Putinu, Šiptarima i situaciji u Srbiji!

- Ostadosmo go nebeski ku*ac sa 165.000 nepismenih, smanjenim penzijama i prosečnom platom koja nije dovoljna ni da se čovek valjano prehrani… Sa sve idolima u vidu cajki koje kupuju "original" Luj Viton nakon što se neki masni fosil istrese na njima

  • 61

Pevačica Dunja Ilić prokomentarisala je dešavanja proteklih dana, te nije mogla da izbegne Putina, šiptarski dron, ali ni prosečnu platu u Srbiji. Sve to je, naravno, začinila psovkama.

- Ovaj Putin je takav GOSPODIN!!! Nema dalje… Veličina i moć!!! E ovako… Zaključak… Putin=Bog… Šiptarima je fora vrhunska da se ne lažemo… I sje*asmo mi zastavu "Velike Albanije", Putin ode kući i ostadosmo go nebeski ku*ac sa 165.000 nepismenih, smanjenim penzijama i prosečnom platom koja nije dovoljna ni da se čovek valjano prehrani… Sa sve idolima u vidu cajki koje kupuju "original" Luj Viton nakon što se neki masni fosil istrese na njima i dečacima koji kupuju pištolje od tatinog džeparca i posle mole istog da plati da ne zaglave je*ani u zatvoru… Nije mi baš pametan status pred promociju pesme, ali je iskren, a koliko ja znam sloboda govora još uvek postoji… JOŠ UVEK… Da naglasim… - napisala je Dunja.

Da li se slažete?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nekonebitan

    17. oktobar 2014 | 22:25

    Pricas nesto o dzeparcu....A odakle tebi pare?Pa naravno,tata ima!Ne zaboravi da si razmazena burzujka kojoj je tata kupio sve.Da nema tate-ne bi ti bila danas na telegrafu...Razmazena i bahata klinka koja menja veru ne bi li dosla u centar paznje...ne k*njaj previse,znamo veoma dobro ko si,sta si i kako si dosla tu....Ugledaj se na brata koji se ne bahanalise kao ti, nego sam stvara....Jadna si

  • Nja

    17. oktobar 2014 | 21:59

    A ona sve sama teskom mukom zaradila, pa nasla nama da prosipa pamet o tatinom dzeparcu!! Idi povuci liniju, pa se vrati da nam das jos koju lekciju o moralnosti!

  • :-(

    17. oktobar 2014 | 21:16

    Ne podrzavam nju,ali priznajem,devojka je 1000% u pravu.Klinci iz BG-a dobijaju novog porsea za 18.,a radnik od 50 godina vozi golf 2 ili zastavu neku.A te nase vip licnosti su duse prodane kojima ni 10% novca nije od pevanja nego zna se odlicno od cega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA