Kraj serija "Istražitelji iz Majamija" i "Mesto zločina Njujork"?

Američka TV mreža CBS objavila je listu serija koje će se emitovati, a na njoj nema serija "Istražitelji iz Majamija" i "Mesto zločina: Njujork"

  • 0

Američka TV mreža CBS nedavno je objavila listu serija koje će se prikazivati i u narednoj sezoni 2012/2013, a na njoj se, na iznenađenje mnogih, nisu našle popularne serije o forenzičarima "Istražitelji iz Majamija" i "Mesto zločina: Njujork".

Ove serije, svojevrsni produžetak serijala "Mesto zločina: Las Vegas", u kojoj se po prvi put radnja usredsređuje na rad forenzičara, mogle bi da nestanu sa malih ekrana, kao i sitkom "Dva i po muškarca", čija je gledanost prilično opala od kada je Ešton Kučer zamenio Čarlija Šina.

Među serijama koje će se i dalje emitovati su "Kako sam sreo tvoju mamu" ("How I Met Your Mother"), "Teorija o Velikom prasku" ("The Big Bang Theory"), "Mentalista", "Dobra žena", "Marinci" i "Zločinački umovi".

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA