Telegraf vas vodi na premijeru filma "Spomenik Majklu Džeksonu" (VIDEO)

Dvoje najbržih čitalaca koje svoje podatke (ime prezime, broj telefona) pošalju na mejl: karte@telegraf.rs, dobiće po dve ulaznice. U naslovu mejla potrebno je napisati Film "Spomenik Majklu Džeksonu".

  • 0

U beogradskom bioskopu Cineplex, u tržnom centru Ušće,  29. oktobra, sa počektkom u 21 čas, biće premijerno prikazan film "Spomenik Majklu Džeksonu" reditelja Darka Lungulova. Glavne uloge u ovom ostvarenju igraju Dragan Bjelogrlić, Nataša Tapušković, Boris Milivojević i mnogi drugi.

Tim povodom, Telegraf vas vodi na premijeru filma "Spomenik Majklu Džeksonu". Dvoje najbržih čitalaca koje svoje podatke (ime prezime, broj telefona) pošalju na mejl: karte@telegraf.rs, dobiće po dve ulaznice. U naslovu mejla potrebno je napisati: Film "Spomenik Majklu Džeksonu".

Karte možete podići pola sata pre projekicije filma.

Pogledajte trejler:

Inače, ulaznice za premijeru su već u prodaji na blagajni Sava Centra ali i svim prodajnim mestima Eventima kao i online, na sajtu www.eventim.rs. Ovo je prvi put da se karte za premijeru nekog domaćeg filma prodaju preko Eventima koji u ovom trenutku ima mrežu sa više od 150 prodajnih mesta širom Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA