ZVEZDANE STAZE: Vilijam Šatner ponovo kapetan Džejms T. Kirk? (VIDEO)

Kako prenosi AP, 83-godišnji glumac najavio je da će se uskoro sresti sa Robertom Orsijem, rediteljem "Zvezdanih staza 3", da bi razgovarao o mogućoj ulozi u narednom filmu popularne naučnofantastične franšize

  • 2

Novi nastavak čuvenog ostarenja "Zvezdane staze" mogao bi da privuče starog znanca - Vilijama Šatnera.

Kako prenosi AP, 83-godišnji glumac, koji je tumačio lik kapetana Enterprajza, Džejmsa T. Kirka u originalnom televizijskom serijalu (1966-1969), najavio je da će se uskoro sresti sa Robertom Orsijem, rediteljem "Zvezdanih staza 3", da bi razgovarao o mogućoj ulozi u narednom filmu popularne naučnofantastične franšize.

Šatner je rekao da ga je Džej Džej Abrams, producent i reditelj "Zvezdanih staza" iz 2009. i prošlogodišnjeg nastavka "Into Darkness", nedavno nazvao da mu kaže kako Orsi ima ulogu za njega u novom filmu u kom kapetana Kirka igra Kris Pajn.

Zvezda serije "Bostonski advokati" izjavio je da će prihvatiti poziv pod uslovom da ponuđena uloga bude smislena, "da ima veze sa zapletom filma".

Šatner, međutim, priznaje da nije siguran kako će ga "vaskrsnuti" u filmu 20 godina nakon što je njegov lik ubijen u seriji "Zvezdane staze: Nova generacija".

- To je bilo tako davno. Kako će me tek tako vratiti? Stvarno ne znam - naveo je on.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA