HOLIVUDSKI TREND: Čuveni crtaći stižu u novim verzijama! (FOTO)

Posle rimejkova "Alise u zemlji čuda" i "Uspavane lepotice", uskoro stiže nova "Pepeljuga", dve verzije "Knjige o džungli", uz još nekoliko najava

  • 0

Crtani filmovi, pogotovo Volta Diznija, koji su bili deo odrastanja mnogih generacija, doživljavaju renesansu u poslednje vreme. Posle velikog uspeha "Alise u zemlji čuda" i "Uspavane lepotice", planirano je još nekoliko "rimejkova" kultnih dugometražnih ostvarenja. 

Iduće godine u bioskope stiže rimejk "Pepeljuge" u režiji Keneta Brane sa Lili Džejms u naslovnoj ulozi. U filmu igraju i Kejt Blanšet i Helena Bonam Karter.

U pripremi su i dva rimejka "Knjige o džungli". Jedan u produkciji "Diznija", drugi "Vornera". U "Diznijevoj" verziji, koju režira Džon Favro, glasove pozajmljuju Bil Marej (Balu), Idris Elba (Šir Kan), Ben Kingsli (Bagira), Skarlet Johanson (Ka).

U "Vornerovoj", koja je režiserski debi Endija Serkisa (Golum), biće korišćena tehnologija iz "Gospodara prstenova" kako bi se kreirale životinje, dok će im glasove pozajmiti Benedikt Kamberbač (Šir Kan), Kristijan Bejl (Bagira), Kejt Blančet (Ka).

"Dizni" i "Vorner" rade i na rimejkovima "Lepotice i zveri". Prvu će režirati Bil Kondon dok je Giljermo del Toro trebalo da režira drugu sa Emom Votson, ali se povukao iz projekta. U pripremi je i film "Kruela" o Krueli de Vil, glavnom negativcu iz "101 dalmatinca".

I drugi studiji su zainteresovani da se priključe trendu, pa se očekuje rimejk "Male sirene" u režiji Sofije Kopole za "Universal", dok je Tim Barton, navodno, zainteresovan da za "Vorner" uradi "Pinokija".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA