Dečak sa tri šestice na glavi je bio vaša noćna mora, a evo kako sada izgleda đavolov sin! (VIDEO)

Harvi Stivens koji je pre 38 godina glumio Demijana, danas prodaje nekretnine u Engleskoj i teško da biste u njemu prepoznali mališana koji je svojevremeno gledaocima uterao strah u kosti

  • 2

Kada je 1976. snimljen čuveni film "Predskazanje" ("Omen"), gledaoci u bioskopima su "umirali od straha" zbog malog Demijana kojeg je maestralno odigrao Harvi Spenser Stivens, koji je tada imao samo šest godina.

Ko je gledao kultni horor Ričarda Donera, u kojem su, osim Stivensa, glavne uloge tumačili Gregori Pek i Li Remik, sigurno ima bar pet scena u glavi u kojima ih je Demijan prestravio, a dovoljno je prisetiti se legendarne završne smene na groblju, koja se završava čudovišnim osmehom Satane, Antihrista, ili đavolovog sina kako su sve crnokosog dečaka nazvali posle premijere.

Danas, Stivens (43) se u medijima pojavljuje samo kada se snima neka emisija o fenomenu "Predskazanja" i osim epizodne uloge u ostvarenju "Omen" iz 2006, ne bavi se glumom.

Radio je i kao broker na berzi u Londonu, a trenutno se bavi prodajom nekretnina u Kentu, u Engleskoj.

Ako ste ljubitelj horora sigurno će vas zanimati kako sada izgleda devojčica iz bunara, čuvena Samara iz filma "The Ring".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA